Tema 03 - joi

Într-un oraș adormit sub ploaia rece a toamnei, trăia o femeie cu numele Eliza. Cu o pereche de ochi albaștri ce păreau a căuta mereu ceva ce nu se putea găsi în lumea aceasta, și o inimă plină de curiozitate, Eliza era o ființă aparte într-un loc obișnuit. Cu toate că oamenii din oraș o considerau ciudată, ea știa că exista ceva mai mult în viața de zi cu zi decât ceea ce ochiul neantrenat putea să vadă.

Într-o zi deosebit de sumbră, Eliza descoperi un obiect ciudat pe malul râului care trecea prin oraș. Era un ceas de buzunar vechi, acoperit cu simboluri stranii și având un ticăit delicat. Atunci când îl deschise, se trezi într-o lume complet diferită, o lume plină de creaturi fantastice. Văzduhul era plin de zâne zburătoare, iar copacii vorbeau într-o limbă veche. Eliza învăță să comunice cu aceste ființe, iar aventura ei în lumea lor începu.

Cu trecerea timpului, Eliza devină o eroină în lumea fantastică. Ea se luptă cu dragoni, salvează satele fermecate și învață magie de la vrăjitori. Însă, în ciuda acestor experiențe uimitoare, simțea că lipsea ceva important în viața sa.

În cele din urmă, Eliza găsi cheia întoarcerii în lumea sa natală, însă hotărî să rămână prietena creaturilor fantastice. Ea învăță cum să îmbine cele două lumi și să împărtășească magia și frumusețea cu ceilalți oameni din orașul său. Cu fiecare zi, orașul adormit deveni mai plin de culoare, iar Eliza învăță că magia nu este doar în lumea fantastică, ci și în inimile oamenilor obișnuiți


.

Comentarii